Olemassa olevien käyttäjäryhmien tuontiasetusten määrittäminen, muokkaaminen tai poistaminen käytöstä
Voit myös tuoda käyttäjiä olemassa oleviin käyttäjäryhmiin M-Filesissa.
Voit myös muokata aiemmin tuotujen käyttäjäryhmien synkronointiasetuksia. Jos toimialueen käyttäjäryhmä vaihtuu (esim. nimi muuttuu tai ryhmissä tehdään muutoksia), aiemmin tuotu M-Files-käyttäjäryhmä voidaan yhdistää uuden toimialueen käyttäjäryhmän kanssa. Tällöin M-Files-käyttäjäryhmän identiteetti säilyy samana toimialueen ryhmässä tapahtuneista muutoksista huolimatta, eikä käyttäjäryhmään viittaavien dokumenttien suojausasetuksia tarvitse muuttaa.
Jos et halua enää tuoda käyttäjiä tiettyyn käyttäjäryhmään, voit myös poistaa käyttäjäryhmien synkronoinnin kokonaan.