Valitse Arvo-pudotusvalikosta vaihtoehto (tämänhetkinen käyttäjä).
Napsauta OK, kun haluat sulkea Määrittele suodatin -valintaikkunan.
Sulje Määrittele näkymä -ikkuna ja lopeta näkymän luonti napsauttamalla OK.
Kaikilla varaston käyttäjillä pitäisi nyt olla uusi näkymä kohdassa Yhteiset näkymät. He voivat käyttää näkymää nähdäkseen luettelon kaikista varastoon luomistaan dokumenteista.